Klart att han ska vara hemma

De pratar om att pappor ska vara hemma med sina barn på morgontv´n i tv4. En kampanj har startas, sajten öppnas först i morgon så vi får väl se vad den har att erbjuda.

Såklart vill jag att pappan ska vara hemma, men jag kan ändå tycka att man kan väl få välja själv. Bland våra vänner låter det som att pappan inte vill vara hemma sju dagar i veckan i ett halvår. De vill ta två tre dagar i veckan. Varför ska det då hosas upp att det ska delas lika till vilket pris som helst.
Visst, pappan tjänar oftast mer och för att man ska klara ekonomin bör han arbeta. Banken säger inte att "visst, vi drar ner på era lån 20 %". Men som Rickard Sjöberg sa; om man verkligen vill så fixar man det. Man kankse får äta blodpudding och fil till förbannelse, man kanske inte ens har råd att gå på bio eller gå ut och äta. Men man får vara med sina barn ochdå kan man väl offra lite. Eller?

Men huvudsaken är väl att man få bestämma själv, och man behöver inte skämmas för det. Vi har bestämt att Magnus ska vara hemma lika mycket som jag. Kankse mer till och med.  Och vissa tycker att det är helt fel, en mamma ska vilja vara hemma mest! 


Kommentarer
Postat av: Jenny

Håller på dig :) Klart att man ska få bestämma själv, och JA vill man så går det även ekonomiskt (du anar inte vad man kan laga på typ ingenting). Jag var ju hemma med Nova men hennes pappa pluggade just då så han var ändå hemma rätt mycket. Sen började han jobba nätter vilket gjorde att han fick nästan hela dagen med henne iaf :D Och hon är pappas tjej fullt ut



Kram J

2010-03-07 @ 18:09:10
URL: http://alskadehuliganer.blogspot.com
Postat av: anneli

Håller med fullständigt! Varför kan inte folk låta bli att döma dessutom. Hur man än gör, gör man fel i en dels ögon. Huvudsaken är väl att man hittat nånting som funkar för bägge i just den familjen! Alla kan inte göra lika, man är inte stöpt i samma mall. Det finns inga rätt och inga fel..



Jag blir galen på folk som endera tycker att mannen ska vara hemma till varje pris eller också tycker de att mamman är onaturlig om hon vill jobba. Äh! Folk tycker så mycket!

2010-03-08 @ 12:23:51
URL: http://annelimoments.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0