Colour me christmasI dag fick jag reklam från Lush, och var givetvs tvungen att springa dit. Köpte en stor flaska Snow Fairy, samt ett par duschbomber. Härligt med duschbomber för oss som inte har badkar! Jag köpte två som luktade karma, ska hoppa in i dusch snart och ta med mig en in!

Om ett par timmar är det konsert med Joyful Voice i Missionskyrkan!! Fritt inträde!

En dag som alla andra

Hade hemska drömmar i natt, det kanske inte låter så hemskt, men jag hade mardrömmar om det kommande snittet.
Vi fick vänta i kö, jag tappade bort Magnus, men fann min kusin. Väl inne på sjukhuset snodde hon min säng och jag utsattes för diverse underliga undersökningar. Undersökningarna gick mest ut på att sjuksköterskan och läkaren tog prover på sig själva. Och smulade ner kexchoklad i en glasburk med vatten som jag skulle ta med mig.
När jag skulle klaga hos dena andra läkaren var det läkaren från Scrubs, Perry, och han gick loss på att måla runt, runt, runt på vägarna i rummet och skrika.

När jag vakande frågade jag Magnus säkert fem gånger vad det var för datum precis som jag kände att något inte stämde.
Och mycket riktigt; vi skulle ha vårat första möte i föräldragruppen den 29 oktober. Var vi där? Så klart inte!! Totalt glömt bort.

Eftersom vi är förvirrade bägge två, kollade vi våra kalendrar en extra gång i dag. ( det dröjde dock innan Magnus ens hittade sin). Konstaterade att det var bara konsert i dag.
Om jag nu orkar!!(bild från fanpop.com)


Systerkärlek


I dag blev det inte mycket bloggande för mig del. Har varit ruskigt trött, så jag har mest bara vilat. Men på kvällskvisten tog jag mig i kragen och åkte till syster yster Sara rara. Det var länge sen vi sågs. För länge sen!!
Jag stannade dock inte så länge, dels för jag inte ville köra när jag är så trött, och dels för att komma hem till Grey´s. Men det var inte hur länge jag stannade, utan att vi träffades som betydde något.
När jag kom hem till Linköping åkte jag och handla lite frukost till i morgon och passade på att köpa glass!!


OPI-lack för hela slantenKollade Bjooti´s inlägg om leriga naglar. Blev djupt förälskad! Och sprang och shoppade i dag. Kunde inte bestämma mig när jag var i butiken vilket som var snyggast, det ljusare Tickle Me France-y, eller det mörkare, You Don´t Know Jacques? Så det fick bli bägge!! Plus underlack och topplack.

Hemma provade jag även att måla på Essies Matte About You.

Och själv är jag riktigt nöjd!!

Dagens nyheterDagens nyheter på godisfronten, i alla fall för mig del. Gott & blandat är ju en favorit, så deras nya skum måste testas!

Och så Center, kanske inte en favorit, men nougat!! Mums!! Jag älskar dubbelnougat så...

Ja, ska strax prövas!! Nu är det bäst jag springer till mobilen, tre sms på bara fem minuter. Någon vill ha tag i mig!!!

Återkommer!

Omega 3 och nya vaccinetDagens dag började vid halv fem. Kunde helt enkelt inte sova. Låg och skruvade på mig, utan att väcka Magnus. Vid åtta var jag uppe ur sängen, och drack kaffe och käka lite frukost. Glömde ta Omega 3, men det visade sig vara en mening med det.

Upptäckte att jag hamnat på blogg.se´s förstasida! Kul!!

Åkte till en gammal arbetskamrat, Santhi och hennes dotter, Ella. Santhi bjöd på mat och sedan på annanaspaj! Med grädde. Mums!

Efter hämtade mamma och pappa mig och vi åkte till kvinnohälsan, för i dag har de börjat vaccinera gravida. Det var allmänt kaos, man fick nummerlapp som de sedan glömde bort, massor av människor, ingenstans att sitta. Ja, allmän förvirring.
När jag väl kom in, frågade sköterskan mig om jag åt omega 3.
-Ja, svarade jag. Tre tabletter varje dag, jag är dålig på att äta fisk.
- Jaha, sa hon, då måste jag fråga läkaren.
Och så gick hon, mamma och jag stod och gapade.
Hon kom tillbaka och förklarade att om man äter tillskott av omega 3 försvinner en del av effekten av vaccinet.  Huh?! Någon som hört?!
Dock fick jag sprutan, men ska inte äta omgea 3 på ett par dagar.

Ja, och jag som skulle vila!! Inte denna dagen heller!


Förklaring

Angående min födelselista.

Jag önksar mig säsong två av Grey´s. Av Body shops produkter vill jag helst ha morotskrämen, gurkrengörningen, md ansiktsvattnet, passionsduschgelen. Och om inget annat finns, så blåhallon... Madonnas samlingskiva, ett trevligt sängbord, eller brickbord som det nu heter.
Smashboxs primer i grönt, som trollar bort röda nyanser, men jag tycker egentligen att den är lite löjligt dyr. Önskar mig även penslar, snedställda. Spelar väl ingen större roll var de kommer i från, men jag gillar ju Face Stockholms penslar väldigt mycket. Melissa Horns senaste skiva, säg ingenting till mig. Make up store´s concealer kanske en ny syntetpensel till den skulle vara bra. Lips har släppt nytt, one hit. Sjunga är alltid kul. Och om jag inte får det så tar jag gärna Lars Winnerbäcks skiva så kan jag sjunga med till den.
Och om någon tycker att de har väldigt mycket pengar kan jag även tänka mig att ta emot ett Wii.


Världens bästa syster!Puss på Dig Sara! Du betyder så mycket för mig!


ABC day 14:e nov!!Jag fyller ju år snart, just det, den 14:e november!! Och då släpps Jimmy Choo for HM.
Kan man önksa sig något där i alla fall? I så fall vill jag ha detta!!

Men snälla kan någon hjälpa mig ta reda på vilka butiker som kommer sälja Choo? Och kommer man handla online? Kankse är det bästa för mig, eftersom magen är i vägen, och det kankse inte är att rekomendera att springa runt med tre hundra andra galna tjejer!!

a- addicted, b-birthday and c- choo!!

Härlig känsla!


BBQI dag var mamma och pappa , hundarna samt Magnus föräldrar här på lite mat. Mamma har länge gått och bönat och bett om att få grilla på vår bordsgrill.
Så vi tärnade upp ryggbiff, kryddiga korvar, svamp, paprika och lök, och bjöd på grillspett. Och så gjode vi givetvis baconbomber. Miniplommontomater inlindade i bacon! Väldigt gott!
Till detta serverade vi rostade rotfrukter, potatis, palsternacka, kålrot och morot, kryddade lite färsk rosmarin och honung.
Och så tzatziki och en vanlig sweet chilisås gjord på turkisk yoghurt. 
Ja, om man får säga det själv var det väldigt gott, och mamma var mycket glad!!

Cooming upSnart fyller jag år!


FrikustGlömde det viktigaste på frukosten.Provade nya Friscus juicen, jag har (givetvis) köpt bägge, men började med den med äpple och tranbär.
Smakade som äpplejuice brukar göra, däremot såg den lite halvgrumlig ut.

Frågan är bara varför de skriver 100 % jucie!! Om det är juice behöver de inte skryta med det eftersom det inte får heta juice annars...

Bo Kaspers och julsmörgåsOk, Karins frukost såg väl lite roligare ut. Var definitivt bättre dukat och så skyller jag på att hon har bättre kamera!

Kollar morgontv, ska snart börja förbereda maten till gästerna kommer. Grillat!!

Vad sa du? Sommar?

När jag handlade i går, fick jag ju för mig att jag bara tvungen att ha julmust, och därför var vi både på Ica Maxi och Coop Forum, och inne på Coop hade de Pez som lockvara vid kassan. Jag gillar dessa sockriga karamellerna så jag slängde upp ett paket på bandet, och upptäcker då att det är New Summer Fruitmix!!

Och innan på Maxi hade jag handlat jul.

Är Coop tidiga eller sena?


Red Apple ChaiVar och fredagsshoppa lite mat med pappa i dag. (ja, jag vet jag handlade mat även i går...) Och så hittade jag Funs senaste saft. Red Apple Chai. Jag gillar ju chai annars, så en flaska fick åka med. Kanske lite korkat eftersom jag egentligen aldrig dricker saft. Men jag kan ju inte motstå nyheter!!
Köpte även rödbetssallad och köttbullar så det fick bli enkel kvällsmat. Men fruktansvärt gott!

Nu väntar Idol och lite chips och annat snask. Och dammsugaren i pausen.... Ska ju ha gäster i morgon!!

Tidig jul

I dag har jag varit i väg med mamma till Body Shop och kollat på retrorpodukterna. Har en liten lista vad jag önskar mig i födelsedagspresent nu...

Efter åkte vi hem till pappa och åt mat, fisk, blomkål och potatis. Och så kom Magnus och åt med oss!!

Sedan åkte pappa och jag  väg för att handla det mamma och jag inte hittade.
Fast pappa och jag hittade det inte heller. Jag vill ha ett helt vanligt sängbord. Som man hade förut, och det verkar nte finnas!

Så åkte vi till mataffärerna och handlade jul!! Jag vill kankse inte dra i gång för tidigt, men vem kan motstå??
Julmust, clementiner, pepparkakor, risgrynsgröt, Winterchocklad...
Ge mig, ge mg, ge mig!!!


Jag vill inte höra ett "här"!

Varje gång övar med Joyful Voice har vi en liten andakt i slutet. I går läste en tjej i kören en liten text. Den text som jag tidigare la ut på bloggen. Texten kommer från en liten bok som heter "Alltid älskad" och är skriven av Kristina Reftel. 

Jag vet inte om det är för att hormoner sätter ett spratt i kroppen, om det är för att vi inte vet om vår älskade son kommer att överleva, eller vad det var, men mina tårar föll. Jag vill inte höra ett "Här!" 
När jag kom ut i bilen skulle jag berätta för Magnus om historien och tårarna föll igen. När jag hittade texten i dag hände det igen. Jag vill inte känna den smärtan, jag vill inte tänka tanken. Jag ber att allt ska bli bra, jag ber om kraft och mod. Jag ber och jag vet att andra ber. 

Jag vill inte höra ett "Här!" 


Här!

Här!

John, sju år, bubblade av iver att få berätta vad de pratat om i söndagsskolan. ”Vi pratade om himlen” förklarade han för sin mamma och pappa. ”Vi fick rita hur vi tror att det ser ut där. Och jag fick berätta hur jag tror det blir i himlen. Jag tror att det står en jättestor och fin ängel där, med en guldbok i handen. Och så ropar han upp alla namn. ’Sofia Andersson’ och då får du säga ’Här!’, mamma. Och så säger ängeln ’Krister Andersson’ och då säger pappa ’Här!’. Och så ropar ängeln upp Lisa och Benjamin och de säger också ’Här!’. Till sist ropar ängeln ’John Andersson’, och då måste jag hoppa så högt jag kan så att han inte missar mig, och så ropar jag ’Här!’ så högt jag orkar.

Några veckor senare hände det som inte får hända. En bilförare såg inte sjuåringen vid övergångsstället. En timme senare befann sig hela familjen Andersson vid Johns säng på sjukhuset och tvingades ta emot beskedet att John inte skulle överleva länge till. De bad och väntade och hoppades att Gud skulle gripa in, göra ett mirakel. Men ingenting hände. Var fanns Johns kärleksfulle Gud nu?

Strax innan John slutade andas fick de svaret. För det sista de hörde John säga var ett klart och tydligt — ”Här!”.


Det ploppar upp överalltJa, det ploppar upp överallt, nyheten om Starbucks. Ska öppna sin första coffeeshop på Arlanda, men jag tror precis som Sara att det dröjer inte länge innan vi har Starbucks lite överallt! Hoppas att de kommer till Östergötland tidigt!!
Otoligt trevligt!!

Joyful voice

Snart bär det av till Frälsningsarmén för att sjunga lite med härliga Joyful Voice. Förra veckan kunde jag ju inte gå eftersom vi förberedde Stockholmsresan. Och det känns som man inte fått sjunga på evigheter.

Men jag får nog sitta ner ganksa mycket och sjunga...

Två korv!

Sitter och väntar på att sambon ska komma hem. Han har lovat att köpa med sg korv!! Tack för det, jag är jättehungrig!

Ska åka till barnmorskan sen. Hoppas att hon tar blodprov, känner mig lite väl trött. Annars vet jag inte vad vi ska ta upp. När man är gravid med ett barn som har diafragmabråck vill man veta hur det är med barnet, inte hur jag mår. Det hamnar lite åt sidan. Och mödravården är ju till för, ja, precis som det låter, modern.

EnköpingshoppingKöpte lite nyheter i Enköping. Depend hade kommit med en ny brynpenna. Och Loreal har ju kommit med sin serum för tätare ögonfransar.
Har försökt att få min pappa att ge mig lite av hans ögonmedicin, som tydligen ska ge fantastiska fransar om man använder den lite fel dvs. Pappa har högt ögontryck och har ögondroppar, men man ska givetvis inte ta ögondroppar om man inte behöver medicinen. Men man ska dra lite vid fransrötterna, och bums!! Superlashes!!


Två risifrutti senare

Det är väl inget lustigt att vara trött när man får gå upp hela nätterna. Men det stör mig lite i alla fall. Jag brukar vara pigg på morgonen. Och nu känner jag mig som... Som jag inte har sovit på hela natten!!

Har käkat två Risifrutti, och funderar på att lägga mig igen.Förtydligande

Varken jag eller min mamma (eller Sara) kommer att sälja Bonnie, världens bästa cirkushund. Det fins inga pengar i världen som räcker.
Det gäller bara uthyrning!


Jag agerar kontaktförmedlingHon är ganska dyr, men väl värd pengarna. Maila mig på mailahannalinde@gmail.com


Spänning


Var ju i Enköping i helgen. Det var inte den mest spännande staden i Sverige direkt. M och jag var och fikade, och fotade lite i köpcentret vi var i! Inte en kotte!! Jo, tre kanske...

Att det regnade gjorde väl inte saken bättre. Men det är alltid trevligt att fika!

Långledigt

Måndagmorgon.
Första dagen på en lång lång lång ledighet. Förhoppnngsvis.
Läkaren sjukskrev mig helid förra veckan, och nu sitter man här hemma. Har läst av jobbmalilen i alla fall. Där stod det till mina kollegor att Hanna Linde är nu heltidssjukskriven. Skum känsla.

Mamma kommer snart med cirkushunden och vi ska försöka htta ett par byxor till henne. Mamma alltså, inte cirkushunden.

På tal om byxor, jag kanske borde sätta på mig ett par innan mamma kommer!!


I ödemarken

Mamma har lurat ut oss mitt ut i ödemarken. Stället ser lite ut som ett motell från en skräckfilm. Och det är alldeles tyst. Och hemska lysrörslampor.

Vad gör man för sin mamma och hennes älskade hund?!

Dags för cirkus

Har lovat mamma att följa med henne till Enköping där on ska gå en cirkuskurs med sin lilla bushund. Vi åker redan i kväll och kursen är i morgon.

Hoppas Bonnie lär sig några roliga trix!!


Gamla vänner

När jag satt och gjorde ingenting i soffan ringade Lina, en gammal vän. Vi träffades i grundskolan och så har vi hängt i hop. Gick gymnasiet i hop, tog studenten. Drack te hela nätterna och snackade om allt.
När man blir äldre glider man i från varann. Lina och jag har träffats, lite då och då. Alltid sagt att vi ska träffas oftare, men är lika dåliga på att ringa. Dagarna bara går, man tänker, men komemr sällan till handling. 

Men i dag ringde hon. Så kul!! Och med gamla goda vänner spelar det ingen roll om man hördes i går eller för ett halvår sen. Det är som man aldrig varit från varann. 

Vi pratade både länge och väl och bestämde att vi skulle träffas nästa vecka! Jättetrevligt!! Ser fram mot det väldigt mycket!  

Crisp´it!!Åt den nya Crisp´it från Marabou för någon dag sen. Mums!! Den var god!! Mycket godare än de andra nyheterna från Marabou. Och ändå ska de vara lyx och denna säkert... nja, inte lyx.

Crisp´it är mjölkchoklad med karamelliserade kexkulor. Krispar gott när man tuggar!! Prova den!!

Sovmorgon

Jisses, i dag sov jag till sköterskan ringde och väckte mig. Tiden hos läkaren blev ändrad. Ska dit lite tidigare, gör inte så mycket eftersom jag har bestämt att jag jobbar hemifrån idag.

Sov alltså i elva timmar. Eh, har jag räknat rätt? Jo, nästan elva timmar. Då har jag egentligen inte sovit hela tiden. Jag har varit uppe på toaletten och har petat på min sambo som snarkar väldigt mycket när han är extra trött. (vilket han var i går). Jag har skruvat lite på mig och funderat på vad de sa i går och vad de kommer att säga i dag.
Men dock skönt att få ligga kvar i sängen ett tag på morgonen.

Hade bestämt att jag skulle börja städa klockan tio. Så det är väl bara dags att börja!!

Hemma igen!!Dagen startade tidigt, M bredde smörgåsar och vi tog varsin kopp kaffe med oss i bilen. Resan upp till KS gick snabbt och det var väl inga superköer att tala om. Lite snö var det på backen, eller om det var frost?!

Träffade läkaren som skulle göra ultraljudet, samma läkare som förra gången, först var det tyst, tyst, tyst. Sen började frågorna komma. Allt såg bra ut, efter förutsättningarna. Fostret växer, hjärtat slår bra. Läkaren mäter och antecknar. Kommenterade att det var mycket fostervatten. Inget som behövdes göra något åt just nu, men det kan bli så att man måste åtgärda det. Jag som redan är lite (ok, hel)hispig fick väl lite nojor, och funderar redan en hel del på fostervattnet.

Träffade barnkirurgen, en jättetrevlig man. Gav svar på mycket frågor och gav ett lugnt stabilt intryck. Han visade oss runt på de olika avdelningarna som vi kan komma att hamna på. Allt verkade familjärt och harmoniskt. Och även om det i bland kändes som tårarna rann över var jag glad för att få se allt. Vi vet lite mer om vad vi har framför oss.

Vi fick lite nya tider, bland annat tid för det planerade kejsarsnittet!! Så nu är det bara att vänta, inte oroa sig för mycket, ta det lugnt, börja boa lite, be en extra bön, hålla tummarna och hoppas på att allt går bra.

På vägen hem stannade vi på Saltå Kvarn och handlade lite müsli, juice och bröd. Fruktlimpa till mamma och pappa som tack för hjälpen med bilen som vi fick låna.
Så bytte vi tillbaka bil till våran och blev bjudna på pyttipanna hos mamma och pappa, jag var så trött så jag inte en orkade äta.

Nu blir det lite tv, Grey´s och jordnötsringar, för att koppla av lite innan man lägger sig för natten!


Sömnlös natt?

I morgon är det Karolinska som gäller. Det ska snöa i natt så det var väl extra bra att vi fick låna bilen av mamma och pappa. I stället för vår lilla skruttbil!!

Egentligen borde jag gå och lägga mig och försöka sova och ladda upp inför morgondagen, men jag har fastnat här. Och så tror jag inte jag kan sova i alla fall.

Egentligen vet jag knappt vad vi ska göra i morgon på KS, riktat ultraljud, kolla förändringar, få en genomgång av lokaler och maskiner. Få tid för magnetröntgen och kanska få datum för kejsarsnittet.
Shit vad nervös jag är.... Nu när jag tänker på det, nu när det kommer närmare.Vi ska upp i morgon!! I morgon!!

Jag håller tummarna, jag ber en extra bön och jag önskar och jag hoppas. Jag vill så gärna att allt ska gå bra!! Snälla, låt allt gå bra!!


Glömde att jag var arg

Just, ja. Glömde att jag är lite arg. För ett tag sedan kom någon ventilationsfirma här och kollade ventiler och utsug. Killen som var här träffade vi, eftersom vi var hemma, både jag och sambon. Killen sa:
- Ja, det var ju bra det här.
Vi tackade och han lämnade oss.

I dag kommer det ett brev. Och i brevet står det att vi tapetserat för vissa luftventiler. Eh?!! Va?!! Han sa ju att det var bra?! Och vilka har vi tapetserat för?!! Det står inte.
Vi har redan öppnat upp en i sovrummet och dn i vardagsrummet, den blev det såna problem med att Riksbyggen själva fick komma hit och fixa den. Eller, rättare sagt, de kunde inte de heller, utan fick sätta dit fönsterventiler!!

Jag har givetvis ringt till Riksbyggen och talat om för dom var jag anser.
1. Killen hade väl inte behövt säga att det var bra om det inte var det.
2. De har tidigare gjorts en liknande besiktning, men det tyckte inte han jag prata med.
3. Den andra som jag pratade med (man ska ju givetvis behöva bli lite kopplad hit och dit..) var mer förstående, men hänvisar bara till protokollet. 

Jag blir så arg, det är inte bara en fröjd att bo i bostadsrätt, och man får göra som man vill.  

åttiotalet.åttiotalet.Kommit hem från jobbet och sitter och knaprar på Pommes Pinnes. 80-talet, here we come!!
Dricker juice och tänker lägga mig ner på soffan med ett täcke över mig (för jag vill egentligen ha kallt i rummet, men inte frysa) och vila lite.Dålig start, bra slut

Dagen började med näsblod och allvarliga problem att komma upp ur sängen. Väl på jobbet blev väl inte saker bättre och klockan elva ringde jag mamma och pappa och de kom och hämtade mig.

Så åkte jag som bekant hem, åt mat, försökte slappna av. Sambon kom, alla fika, och det snattrades lite. På vägen hem köpte han kebab till mig. Med pommes!

Och så nu sitter jag och väntar på "Svenska Hollywoodfruar" Special, och kanske kalasar med några chips.

Så dagen blev nog ganska bra trots allt blod i morse.
Men jag hoppas att morgondagen blir ännu bättre!


Hundmys!(Bonnie och Skippy en vinterdag)

Sitter hemma hos mamma och pappa. Ätit fläskkotletter och världens godaste sås. Gosat med hundarna och försökt att glömma bort jobbet för en stund. Nu kollar mamma på film och pappa och jag ska prova att skriva ut bilder via nya skrivaren. Ska kankse börjar tänka på att åka hem...
Ska ju lägga upp bilder från BeautyBag!!


Kisse läppar


Köpte Loréals Collagen Filler för läppar i fredags. Sara har skrivit om den och jag var tvungen att åka ut och köpa den, direkt.  Den består av två krämer. En som man lägger på konturerna och den mer som ett balm som ska fylla ut och jämna till.

Dags att testa!!Det funkar!! (Sen måste man ju pluta lite mer med läpparna när man testar såna produkter och man måste ju pluta extra när man tar kort, speceillt ett kort sent på kvällen till sin syster yster)

Jag vill ha en jack russell

Min älskade sambo hittade givetvis mitt favoritlack! Inte i bilen dock, utan på det supersmarta ställe jag hade lämnat det på. I hallen, i korgen där vi har allt som vi inte vet vart vi ska lägga.
Jag blev urlycklig och tänkte att jag på något sätt skulle tacka honom. Mne jag hinner aldrig. Han fixar frukost på sängen, han lagar mat och han tar hand om disken. Han låter mig vila när jag är trött och han väcker mig när mina favoritprogram börjar på tv. Jag vet inte hur jag ska tacka honom för allt.

Kanske lite godis till filmen i kväll?

PS. Slötittar på Bonde söker fru, en har en utsöt liten jack russel som ser ut som min lilla Skittles. Åh, vad jag saknar henne. Jag skulle vilja ha en igen!!

Vad händer i Hanns vecka 42?Måndag-
Arbeta!!

Tisdag-
Arbeta.
På lvällen åker vi och byter bil med mamma och pappa. Eftersom vi ska till Stockholm och vår bil inte gillar att stå still i rusningstrafik kommer vi få låna mamma och pappas bil.

Onsdag-
Stor dag, vi ska upp till Stockholm, till Karolinska. För riktat ultraljud och förhoppningsvis få svar på lite frågor. Kanske få något mer exakt datum för kejsarsnittet. I alla fall en exakt vecka.

Torsdag-
Träffa läkaren i Linköping.

Fredag-
Vila. Jag tror i alla fall jag kommer att behöva det efter denna vecka.

Lördag-
Fira släkting till M.

Söndag-
Inget inplanerat.

Samtidigt som jag ser fram mot veckan är jag nervös inför Stockholm. Vad kommer de att säga? Kommer läget ha förändrats? Hur stort är brocket? Hur ser eftervården ut? Hjärtat? Magen? Tarmar? Hur är allt? Finns det några svar? Känns so jag inte kommer kunna sova på flera nätter. Jag vill så gärna att allt kommer att gå bra, jag vill så gärna ha svar. Jag vill så gärna, jag vill så gärna...

Älskade sambo

Jag har världens bästa sambo. Han är nu ute och letar i bilen efter mitt lack. Han förser mig med ostbågar, han går och hämtar smink som jag bloggar om. Han masserar mina fötter när jag har ont. Han klagar inte på att jag klagar.
Han tar hand om mig och han älskar mig för den jag är.

Min nyheter från Make Up Store och Face1. Liquid foundation Nude från Face
2. Loose powder Pale från Make Up Store
3. Neutralizer yellow från Make Up Store
4. Puff från Make up Store  

Allmänt förvirrad eller graviditetsförvirrad

Mitt Essie Matte About You är borta. Jag vet ju att jag målade naglarna på vägen ner till Söderköping, sen...
Har int en aning om vart jag har lagt det!! Kan det ligga kvar i bilen kankse? Äsch, dit orkar jag inte gå nu för att leta...
Lite av varje

 Fota beautybagen jag fick häromdagen.
Fota inköpen från Make Up Store (shit Linda H, du gör mig shoppinggalen)
Ta bort gammalt nagellack
Sticka, sticka, sticka
Åka till Norrköping coh umgås med vänner

Baka baka liten kakaBra dag. Fick Ballerina Pepparkaka av sambon, samt Annas pepparkakor med björnbärssmak. Provat och klart redan. Annas pepparkakor är alltid goda. Men björnbär? Nja, mer pepparkaka, bara helt vanlig pepparkaka!
Ballerina? Nej, inte riktigt min smak. Smakade mer choklad än pepparkaka.

Var hos Sara i dag och gav henne den nya chokladen, tyvärr kunde inte hon ge mig Winter. Men jag fick smaka av hennes kaka. Mums!! Jag nästan älskar de juliga kryddorna!! Kanel, kardemumma, nejlika, ingefära... Mums!!

Nu har jag laddat upp med ett fruktfat och ska se Grey´s. Härligt det med!! 

Rings of grease


Yippie!! Mc Donald´s har börjat med lökringar. Kan inte påstå att det är graviditetscravings, utan helt vanliga cravings. Jag älskar lökringar!!

I dag har jag även provat chokladen. Hallonvarianten var god, inte himmelsk, men nästan. Toffee walnut? Nja, inte riktigt min stil, valnöten kändes knappt, och kolan var mest sockrig.
Så hallon kan komma att köpas igen, jag är lite svag för yoghurt. Och hallon. Lite härligt krämig...

Nu ska jag sortera lite kläder, som är för somriga, eller som jag inte kommer i!! Sen kommer jag be M bära ner dom ill förrådet. Han frågade ju barnmorskan i dag om hurvida man ska hjälpa till som man, och de två var ju rörande överrens om att jag inte behöver göra allt själv, så...

Och så om två timmar är det dags att sjunga upp!!Sara!!!
Sara, deal or no deal?


Dagens stora nyhet! Mums! Ska jag knapra på senare. Jag tror Sara är lite avundsjuk, men om Du köper mig Ballerina och Winter, köper jag yoghurt raspberry och toffee walnut åt dig!

Deal or no deal??

Naglarna från i gårJag vet inte vad jag ska säga om dagen. Kan inte bestämma mig om den varit bra, dålig, eller mittimellan.
Och bilderna säger nästan inget om dagen.
Först på morgonen hade vi personalmöte, sedan kom regionchefen och vi gick igenom budget och verksamhetsplan.
Åt lunch med kollegor, blev upphämtad av mamma och pappa. Åkte hem till dom och hjälpte dom installera skrivare.
Pappa körde hem mig, stannade på Coop och köpte, vad jag tror, är lite nyheter. (Åh, nu märker jag att jag glömt den största nyheten i collaget!!)
Kom hem, hade inte hittat det jag ville (Ballerina pepparkaka och Marabou Winter). Hade fått halsband med mitt namn på. Var mindre än jag tänkt mig, men jag är ganksa nöjd i alla fall.

Nu ska jag äta halvhårt tunnbröd och dricka te. Sen borde jag jobba, men det skiter jag i. Jag orkar inte mer i dag.

Jag vill vinna!!Linda har tävlig igen!! Den heter Lip Care Mix, och enligt Sara är den kanon!


Vad händer i Hannas vecka 41?
Måndag-
Personalmöte, innebär att man måste vara på jobber extra tidigt!
Budgetmöte med regionchef. Ska väl även ha samtal om verksamhetsplan.


Tisdag-
Till barnmorskan. "Helt vanligt" möte.
Rep med Joyful Voice.


Onsdag-
Kusin fyller.

Torsdag-
Möte Arbetsförmedlingen.

Fredag-
Inget planerat, kanske handlingsdag med pappa, kankse lite spa-dag?

Lördag-
Spela Rock Band?!

Söndag-
Ladda inför nästkommande vecka. Kan bli en tuff vecka. Denna vecka kommer nog vara relativt lugn, och jag ska ta det lugnt. Blev lite mycket med långa mötesdagar onsdag-torsdag, så jag ska verkligen försöka vila och ta det lugnt. Kommer säkert bli arbete med budget och verksamhetsplan. 
Ska sticka mycket (så säger jag alltid, men denna vecka SKA jag sticka klart halsduken till Sara). Och, ja, jag ska börja om och göra den lite bredare.
 

Om sex veckor...


Kärleksförklaring till Spiderchick

Shit, jag har hittat min favoritblogg! Spiderchick, lita på mig. Jag kommer vara en trogen läsare. Sen var det ju skitkul att hon precis fått barn, och man får läsa om hur livet snart kommer de ut. Som detta trevliga inlägg.
--->http://spiderchick.blogg.se/2009/september/besok-av-gravida.html Jag kommer att bo i duschen, jag kommer gnugga sönder nötterna, jag kommer smörja in mig i deo, jag ska säga till min kille att jag älskar honom å att han tröttnar, jag kommer hålla hårt i brösten och jag kankse går och lägger mig redan nu.

Spiderchick, du gör mig alltid glad. Och jag älskar din ironi. Jag är jätteglad för din skull, att bli mamma är bland det största som finns.
Jag hoppas att du blir den största bloggen i Sverige och att alla hittar din fantastiska blogg. Alla förtjänar ett skrtt, varje dag!
Och egentligen önskar jag innerst inne att jag fick träffa dig...Hungrig

Har kommit upp relativt tidigt. Och nu börjar jag bli hungrig. Frågan är om jag ska vänta och äta frukost med Magnus, eller om jag ska väcka honom med frukost på sängen, eller om jag ska låta honom få sova oh äta själv?

Firade älskade syster i går. Mamma, pappa och hundarna var med och så kom lite vänner lite henne. Riktigt trevligt!! Hon bjöd på rosa tårta, som hon gjort själv!! 

Och i dag är det nästa kalas, svärmor fyller år. Vi ska åka dit tidigare och hjälpa till med tårta. Innan ska jag väl skriva lite på verksamhetsplanen. Och planera personalmöte...  

RSS 2.0