Tankar en fredag

Har pratat med mamma och pappa i telefon både länge och väl. Har inte så mycket annat att göra! Tagit bort lite gammalt nagellack och dammat av vardagsrumsbordet. Det var det jag orkade.
Sen har jag vilat. Och undrar hur man kan bli så trött av att just bara vila?!

I går var jag på sjukhuset igen, och på kvällen hade vi föräldragrupp. Rosenrött, vita moln och glada föräldrar.

När man bara ligger hemma och vilar funderar man mycket. Kanske lite för mycket ibland. På glada föräldrar, fostervatten, snitt och tusen andra tankar. Tankarna är som radiobilar, som ofta krockar med varann och inte följer något mönster eller har någon bana. De far bara runt runt och tar nya vändningar hela tiden.


Kommentarer
Postat av: Malin

Ja, föräldrar är bäst. Och rätt kräm blev det. Hade varit illa annars ;)



Meeeeen, ska du ha barn? Gud va kul! Grattis! :) När?

2009-11-06 @ 14:53:11
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Mari

Hej igen! Har ni fått reda på hur er bebis LHR ser ut? Dvs förhållandet mellan huvudets storlek och den ihoptryckta lungan. Precis som du skrivit tidigare är det svårt att veta hur allvarligt bråcket är innan bebisen är född, men LHR kan ge en fingervisning. Visst vet du varför man ofta får en ökad mängd fostervatten när man väntar barn med diafragmabråck? När är snittet planerat? Hälsningar från Mari

2009-11-06 @ 21:40:27
Postat av: Hanna

Mari- Du verkar veta myket om diafragmabråck, är det av egen erfarenhet? Eller från arbete? Blir ju lite nyfiken!!

Nja, jag har inte någon siffra som de har sagt till oss, men läkaren har pratat om det. Och så ska vi få göra magnetkamera snart och hoppas att vi ser ut det ser ut.

Vad vi har hört ökar mängden för att barnet inte sväljer som det ska...

Och snittet är planerat den 14 december.

Och innan dess är det vila som gäller!!

// Hanna

2009-11-06 @ 22:25:55
URL: http://hannalinde.blogg.se/
Postat av: Thess

hmm, det är ju det som är nackdelen när man är hemma och inte kan göra så mycket, man tänker För mycket helt enkelt. Kan dock inte hjälpas....

Hoppas ni får en mysig lördag ihop iaf. Kram

2009-11-07 @ 13:34:01
URL: http://mistythess.blogg.se/
Postat av: Mari

Hej! Vår son, född 2007, är född med diafragmabråck. Vi fick reda på det av en slump i ca. v 30. Då fanns det nästan inget skrivet på nätet om diafragmabråck när man googlade och det som fanns var de mest negativa och tragiska fallen. Alvin mår jättebra idag, trots att man innan han föddes trodde att han hade ganska dålig prognos. Precis, bebben sväljer inte fostervatten som den ska, därav den ökade mängden. Fick också något förhöjda värden på slutet men behövde aldrig tappa. Håller tummarna från 14/12 och framåt! :-)

/Mari

2009-11-08 @ 10:02:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0