Nyheter

Åkte till Ica Maxi för att handla lite frukost och lite lunch till helgen. Hade som skrivit tidigare inget hemma!! Det var länge sen jag var på Maxi. Så även om jag hade bestämt att jag bara skulle handla frukost och lunch, så sökte ag intensivt efter nyheter. Jag hade även sagt till mig själv att jag skulle handla relativt snabbt för att hinna med och umgås lite med Magnus och Elias innan vi kryper till kojs. Men ändå var jag ju tvungen att gå förbi alla hyllor för att inte missa några nyheter. 

Och jag fann två nyheter. I alla fall för mig! Eftersom jag inte varit ute i någon matbutik på ett tag kan det ju hända att ni alla redan provat, ätit och tröttnat!


Kommentarer
Postat av: sara

de har inte jag sett, var de goda!?

2010-04-09 @ 22:03:40
URL: http://littlenova.blogg.se/
Postat av: Anonym

oh chokladen såg intressant ut:) ÄLSKAR dock marabous bitar som finns på "längre bitar" och inte kakor så att säga... Crispin tror jag den heter. Relativt ny. Smakat den?

2010-04-10 @ 10:38:22
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Malin S

Jag är total nyhetsjunkie men har missat dessa produkter. Dock har jag hört ryktas om passionschokladen. Jag har dock ett "problem" och det är att jag efter vinterkräksjukan inte är varken snask el. snackssugen. Vilket problem va?! ;)

2010-04-12 @ 16:06:45
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0